Mahalle kavgasına 150 polis ile müdahale

Konya'da polis, sokakta 2 grup arasında çıkan kavgaya, 150 kişilik ekip ve zırhlı araçlarla müdahale etti. Olayda 2 polis, atılan taşlar nedeniyle hafif şekilde yaralanırken, 12 kişi de gözaltına alındı.

Yayınlanma: 22.06.2012 - 10:15
Abone Ol google-news

Merkez Selçuklu ilçesi Şeker Murat Mahallesi'nde iki aile arasında kavga çıktığı ihbarını alan Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine, kavganın yaşandığı Çumra Sokak'a girdiğinde taş atıldı. 2 polis memuru, atılan taşların isabet etmesi sonucu yaralandı. Hafif şekilde yaralanan 2 polis memuru, Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi edildi.
Yaklaşık 50 polis ile sağlık ekipleri sokak girişinde hazır bekletilirken, kavganın yaşandığı sokağa girebilmek için Özel Harekat polislerine de haber verildi.

Sokağa, Özel Harekat polislerinin zırhlı aracıyla birlikte aralarında Çevik Kuvvet ekiplerinin de bulunduğu 150 polis girdi. Zırhlı araçtan, polise taş atmaya devam eden gruba ''teslim ol'' çağrısı yapıldı. Polis ekipleri, sokakta kavgaya karışan 12 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ise ruhsatsız 2 av tüfeği ele geçirildi.

İki komşu arasındaki husumet nedeniyle çıktığı belirtilen kavgada, bazı suçlara karıştıkları iddiasıyla aranan kişilerin yakalanmamak için polise taş attığı belirtildi.

Bir polis aracının de zarar gördüğü olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler