Malatya'da üniversiteliler birbirine girdi: 1'inin parmağı koptu
Karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı. Bir kişinin 3 parmağı koptu. 65 kişi gözaltına alındı.

İnönü Üniversitesi Kütüphanesi arkasında bulunan alanda karşıt görüşlü iki grup arasında kavga çıktı. İki kişinin yaralandığı kavganın ardından polisin müdahalesiyle dağılan gruplar, daha sonra aynı alanda tekrar karşı karşıya geldi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle bir grup dağılırken diğer gruptakiler polise taş atmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine üniversite yerleşkesine gelen çok sayıda polis ekibi, taş atan gruba TOMA ve biber gazıyla müdahalede bulundu.
Gruptakilerden 4'ünün yaralandığı kavgada, M.D. parmaklarından yaralandı. 3 parmağı kopan M.D, ambulansla İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı. Polis ekipleri, M.D'nin parmaklarını toplayarak sağlık görevlilerine teslim etti.
Çıkan olaylarda 65 kişi de gözaltına alınarak, Hasan Çalık Devlet Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

En Çok Okunan Haberler
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
Bozdağ, AKP’li Osman Gökçek’i yalanladı!
-
Zorlu Holding'ten Cem Köksal'ın yerine 'eski' atama!
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
Bakan Ersoy’un eşinden ‘destek’ geldi!
-
İmamoğlu'nun ifadesi Cumhuriyet'te!
-
‘Affedebileceğim bir şey değil’
-
Sigara fiyatlarına dev zam: Tarih verildi!
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı