Mersin'de büyük operasyon: 3 tutuklama

Mersin'de uyuşturucu satıcılarına ve akaryakıt kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda, 53 kilo 55 gram toz esrar, 14 bin 712 kilogram karışımlı akaryakıt ile 17 bin 550 kilogram madeni yağ ele geçirildi.

Yayınlanma: 02.12.2011 - 11:45
Abone Ol google-news

Valilik Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde uyuşturucu satıcılarının deşifre edilmesi ve akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yapılan planlı ve projeli çalışma neticesinde operasyonlar düzenlendi.

İl merkezinde iki ayrı ikamette yapılan aramada, toplam 53 kilo 55 gram toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Ayrıca, bir iş yerinde yapılan aramada, 14 bin 712 kilogram karışımlı akaryakıt ile 17 bin 550 kilogram madeni yağ ele geçirildi. Deposuna yakıt aktarılan kamyona el konulurken, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler, 5015 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan sevk edildikleri adliyede, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon