Meteoroloji'den İstanbul'a fırtına uyarısı

Meteoroloji'den İstanbul'a bir uyarı daha geldi. Yağışlı hava geri dönüyor. 8 Mart Perşembe günü İstanbul'da yağış ve fırtına bekleniyor. Perşembe günü ise İstanbul ve yurdun genelinde sağanak yağış bekleniyor.

Yayınlanma: 06.03.2018 - 09:56
Abone Ol google-news

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları dışında kalan tüm bölgelerimizin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, öğle saatlerinden sonra Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa çevrelerinde yerel olarak gök gürültülü sağanak, Bitlis, Hakkari, Van ve Ağrı çevrelerinde yer yer karla karışık yağmur ve yüksekleri kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA DURUMU UYARILARI

Kuvvetli rüzgarların Ege ve Marmara'nın güney ve batısında yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli olunması gerekmektedir. İstanbul'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı ise 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler