Microsoft da İki Yüzlü Telefon üretmek için kolları sıvadı.

Yeni model Windows Phone’larda, İki Yüzlü olacak. Konuyla ilgili bilgileri WMPU sitesinden aldık. PatentBolt.com, Microsoft’un Amerikan Patent ve Telif Hakları Ofisi’nden aldığı son Patent ile ilgili bazı görselleri ve detayları Teknolojiseverlerle paylaştı.

Yayınlanma: 31.01.2016 - 02:39
Abone Ol google-news

Patent temelde; ön tarafta geleneksel yüksek güç tüketimli Dokunmatik Ekran ve arka yüzeyde düşük güç tüketen Ekran tasarımına dayanmakta.
Arka Ekran çeşitli bilgilendirmeleri, Kullanıcıya ulaştırmak için kullanılacak. Örneğin arka Ekranda: “Elektronik Mürekkep” Teknolojisi kullanılarak gelen mesajlar Kullanıcıya hem düşük güç tüketimli hem de daha rahat okunabilen bir ekrandan ulaştırılacak.


Ya da arka ekranda hareketli görseller kullanılarak Akıllı Telefonun daha değişik ve ilgi çekici görünmesi sağlanacak. Hatta patente göre bu Teknoloji; Telefon kaplarına da uygulanabilecek.
HTC ve Samsung’un da buna benzer bir Telefon üreteceği söyleniyor. 2 Yüzlü Telefon için Ekran Paneli olarak: Glance screen 2.0 kullanılacak. Bu Patent, Yota Phone’dan daha farklı ve yine ilk bu Projenin Patentini, Microsoft; 2012 yılında almıştı.

Samsung’un Hangi modelleri Android 6.0 alacak


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler