Minibüs kırmızı ışıkta geçmiş

Başakşehir'de 13 kişinin öldüğü ve trafik kamerasına yansıyan kazada, kırmızı ışıkta geçen yolcu minibüsü ile kayganlaşan yolda şeridinden çıkan su tankerinin çarpıştığı görülüyor.

Yayınlanma: 13.09.2010 - 11:44
Abone Ol google-news

TEM Otoyolu yan yolda, Başakşehir'den Altınşehir yönüne gitmekte olan Fuat Barın yönetimindeki 34 M 5384 plakalı yolcu minibüsü ile Adem Gildan'ın kullandığı 34 GC 0053 plakalı su tankerinin dün saat 16.30 sıralarında çarpışması, İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafik kamerasınca kaydedildi.

Kayıtlarda, Fuat Barın yönetimindeki minibüsün kırmızı ışıkta durmayarak, karşı yönden gelen su tankerinin de sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan zeminde kayması sonucu şeridinden çıkması üzerine çarpıştıkları görülüyor. Kazanın yaşandığı yerde, kırmızı ışıkta duran diğer araçlardaki yurttaşların da kaza sonrası çarpışan araçlara doğru yardım amacıyla koştukları gözleniyor.
 

Hayatını kaybeden 13 kişinin otopsi işlemi sürüyor

Adil Tıp Kurumu önüne gelen ölenlerin yakınları, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazeleri almak için bekliyor.

Kazaya karışan minibüs şoförü Fuat Barın'ın da aralarında bulunduğu 10 yaralının kaldırıldıkları hastanelerde tedavilerinin sürdüğü, bazılarının taburcu edilebileceği bildirildi.

Bu yaralılardan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan Barın, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde bulunan Fırat Şahbudak ile Saliha Şahbudak, İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde olan Hüseyin Yel'in durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Başakşehir'den Altınşehir yönüne giden Fuat Barın idaresindeki 34 M 5384 plakalı yolcu minibüsüne, TEM yanyolda Adem Cildan'ın kullandığı 34 GC 0053 plakalı su tankeri dün akşam saatlerinde çarpmış, kazada, Selahattin Bektaş, Murat Özdemir, Macit Dulkadir, Filiz Baydemir, Çiçek Bektaş, Bektaş Bektaş, İnci Tezlik, Derya Dulkadir, Ramazan Zeyrek, Ayhan Üstün, Bahri Şahbudak, Ayşe Şahbudak, Hasibe Dulkadir hayatını kaybetmişti.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler