Motosiklet tutkunları Marmaris'te biraraya geliyor

Marmaris'te bu yıl 5'incisi düzenlenen ''Marmaris Riders Motosiklet Festivali'' başladı. Festivale , İngiltere ve Almanya'dan da motorcuların yer aldığı yaklaşık 600 motosiklet tutkunu katılıyor.

Yayınlanma: 24.06.2011 - 10:26
Abone Ol google-news

''Marmaris Riders'' isimli motosiklet grubunca Günnücek Orman Kampı'ndaki festivalin ilk gününde katılımcılar kayıtlarını yaptırdıktan sonra çadırlarını kurmaya başladı.

Festivalin açılışında konuşan Marmaris Riders Başkanı Ahmet Çatan, etkinliğe, aralarında İngiliz ve Almanların da yer aldığı yaklaşık 600 motosiklet tutkununun katılacağını belirtti.

Çatan, dört gün sürmesini planladıkları festival kapsamında konser ve moto-parti gibi eğlenceler düzenleyeceklerini söyledi.

Festivalin, endemik bir bitki türü olan sığla ağaçlarıyla kaplı Günnücek'te yapılmasına bazı çevrecilerin karşı çıktığının hatırlatılması üzerine Çatan, şunları söyledi:

''Motosikletçiler olarak biz genelde bu gibi yeşili bol alanlarda zaman geçirmeyi seviyoruz. Motorcular da çevrecidir ve çevreyi korur. Festivalin burada yapılmasına karşı çıkan çevrecileri ikna ettik. Festival alanını terk ederken alanın 4 gün öncesinden daha düzenli, daha temiz olduğunu görecekler. Daha festival başlamadan bin 600 metre kablo döşeyerek alanın aydınlatmasını, tuvaletlerinin tamiratını yaptık. Ayrıca Çevre Derneğinden arkadaşlarımız da festival süresince bizlerle birlikte alanda olacak ve denetlemelerde bulunacak.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler