Müşterilerinin 1.5 milyon lirasını batırdı
Samsun'da bir ulusal bir bankanın Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren gayrimenkul yatırım ortaklığı şube müdürünün iş akdi, müşterilerinin parasını borsada oynadığı gerekçesiyle feshedildi.

Şube Müdürü M.M. ile birlikte Müdür Yardımcısı A.T.’nin de işine son verildi. Müdür M.M.’nin borsa oynayarak batırdığı iddia edilen müşteri paralarının toplamı 1.5 milyon lirayı aşıyor.
Müdür M.M. Samsun’un tanınmış işadamlarından Yücel A'nın 510 bin, Süleyman A'nın 540 bin ve Mustafa G'nin 55 bin TL’si ile Bafralı İbrahim Ş. ve eşinin 280 bin TL’lik hesaplarını borsada batırdı. M.M., İstanbul Bölgesi Futbol Hakemi Mete K’nın da 100 bin dolarlık hesabını da boşalttı.
Olay Yücel A’nın parasını çekmek istemesiyle ortaya çıktı. Olayın ortaya çıkması üzerine gelen müfettişler M.M. ve Yardımcısı A.T.’ye önce işten el çektirdiler daha sonra da iş akitleri feshedildi.

En Çok Okunan Haberler
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
Bozdağ, AKP’li Osman Gökçek’i yalanladı!
-
Zorlu Holding'ten Cem Köksal'ın yerine 'eski' atama!
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
Bakan Ersoy’un eşinden ‘destek’ geldi!
-
Sigara fiyatlarına dev zam: Tarih verildi!
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı
-
Ameliyat geçiren Başak Demirtaş'tan ilk mesaj