Muvazzaf askerler serbest bırakıldı
''Balyoz planı'' soruşturması kapsamında bazı muvazzaf askerler, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Sivil plakalı bir minibüsle adliyeye ulaştırılan muvazzaf askerler, hakim ve savcıların giriş yaptığı kapıdan adliye binasına alındı. Savcılıkta sorgulanan 6 muvazzaf subay serbest bırakıldı.
''Balyoz planı'' soruşturması kapsamında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadelerine başvurulan Tümgeneral Ahmet Yavuz dışındaki 5 muvazzaf askerin albay oldukları öğrenildi. Savcı tarafından ifadelerine başvurulan Tümgeneral Yavuz ve 5 albayın, ''Balyoz Planı'' iddiaları soruşturması kapsamında gönderilen davetiye üzerine savcılığa geldikleri ve ifade verdikleri belirtildi.
Mehmet Otuzbiroğlu adliyeden ayrıldı
Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Mehmet Otuzbiroğlu, ''Balyoz Planı'' iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında ifade verdi. Otuzbiroğlu, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nden ayrıldı.,
Soruşturma devam ediyor
İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Turan Çolakkadı, ''Balyoz Planı'' iddialarına ilişkin soruşturmanın devam ettiğini bildirdi. Çolakkadı, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nden çıkarken basın mensuplarının ''Balyoz Planı'' soruşturması ile ilgili soruları üzerine, ''Soruşturmanın durdurulması diye bir şey yok. Soruşturma devam ediyor. Yeni savcılar dosyayı okuyacak dedik, okudular'' dedi. Çolakkadı, başka bir soru üzerine de Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Mehmet Otuzbiroğlu'nun ifadesinin de kendisi tarafından alındığını söyledi.
En Çok Okunan Haberler
- İstanbul'da berber ücretlerine dev zam!
- 'Hukuki başvurular yapılacaktır'
- Kılıçdaroğlu’ndan videolu mesaj
- Anlattığı anlar ortaya çıktı!
- Kayak merkezinde korkunç anlar... 17’si ağır 30 yaralı!
- Erdoğan'dan Özel'in 'savaş ilanı' sözlerine yanıt
- İşte 500 bin liranın aylık getirisi!
- Kızılcık Şerbeti'nin 'Nilay'ı senaryoyu ifşa etti!
- Akaryakıt tankeri patladı!
- Şeriat tutmayınca tehdit hukuku!