Nuriye ve Semih için kenetlendiler

Nuriye Gülmen ile Semih Özakça, açlık grevinin 165. gününü geride bırakırken 285 gündür devam eden “İşimi geri istiyorum” eyleminde, eylemciler polis müdahalesine karşı birbirine kenetlendi. Polis eylemcileri Yüksel Caddesi’nden uzaklaştırdı.

Yayınlanma: 20.08.2017 - 21:48
Abone Ol google-news

Nuriye Gülmen ile Semih Özakça açlık grevinin 165. gününü geride bırakırken 285 gündür devam eden “İşimi geri istiyorum” eyleminde, eylemciler polis müdahalesine karşı birbirine kenetlendi.

KHK ile ihraç edildikten sonra “İşimi geri istiyorum” eylemi başlatan akademisyen Nuriye Gülmen ile öğretmen Semih Özakça, zorla götürüldükleri Sincan Cezaevi Kampus Hastanesi’nde kalmaya devam ediyor. Açlık grevinin 165. gününü geride bırakan Gülmen ile Özakça’ya destek olmak için Yüksel Caddesi’nde açıklama yapmak isteyen eylemcilere polis müdahale etti. Basın açıklaması yapmak isteyen eylemciler, “Nuriye ve Semih’in açlık grevi 165’inci günde Nuriye-Semih serbest bırakılsın” yazılı pankart açarak “Nuriye-Semih onurumuzdur” sloganları attı. Eylemcilerin sloganlarıya birlikte siren çalan polis, eylemcilerin pankartını yırtarak sokaktan uzaklaştırdı. Eylemciler ise kollarını birbirlerine kenetleyerek slogan atmaya devam etti. l


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler