Öğrenci kızlara hakaret edip tacizde bulunduğu iddia edileh şahıs tutuklandı

Denizli’de otobüse binen iki üniversite öğrencisine hakaret ettiği ve sözlü tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yayınlanma: 16.02.2017 - 17:15
Abone Ol google-news

 

 

 

 

 

 

 

 


Olay, 14 Şubat saat 20.30’da Denizli Büyükşehir Belediyesine ait 9 numaralı hat otobüsünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Pamukkale Üniversitesinde okuyan H.D. ve K.O, üniversiteden evlerine dönmek için bindikleri belediye otobüsünde kartlarında yeterli olmaması nedeniyle diğer yolculardan yardım istedi. İddiaya göre, alkollü olduğu ileri sürülen yolcu Murathan S.’nin öğrencilere hakarette bulunması üzerine, öğrenciler ile Murathan S., arasında sözlü tartışma yaşandı. Şahsın hakaret etmeye devam etmesi üzerin kız öğrenciler, yol üzerindeki Çınar Polis Merkezine gidip şikayette bulundu.

Taciz iddiaları çerçevesinde soruşturma başlatıldı 

Öğrenciler, Murathan S.’nin kendilerine referandumda ‘hayır’ oyu kullanmaları halinde kartı verebileceğini belirttiği, bunun üzerine tartışmanın yaşandığını ileri sürdü.
Öğrencilerin, şahsın "Başınızı, kulaklarınız kapansın diye mi kapattınız? Siyah türbanlı seni sevdim. Bu başörtülüler ’hayır’ demez" gibi sözlü tacizde bulunduğunu ileri sürmeleri üzerine soruşturma açıldı. Polis ekiplerinin belediye otobüsünün güvenlik kamerasını incelemeleri ile kimliği belirlenen Murathan S. gözaltına alındı.

 

"Cinsel davranışlarla bir kimsenin vücut dokunulmazlığını ihlal etmek"suçundan tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından, nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Murathan S., TCK’nın 115/1 maddesindeki, "İnanç, düşünce ve kanaati engellemeye yönelik" ve 102/1 maddesinde yer alan "Cinsel davranışlarla bir kimsenin vücut dokunulmazlığını ihlal etmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler