One Plus X çok beğenildi!
Çinli telefon üreticisi One Plus’ın X modeli çok beğenildi. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Konuyla ilgili bilgileri GizmoChina sitesinden aldık. One Plus CEO’su Liu Zuohu yeni bilgileri bizlerle paylaşmış oldu. One Plus X’de olan özellikler şunlar: MediaTek Helio X10 yongaseti, Yongasetindeki işlemcinin çekirdek hızı ise 2.2 GHz. 5 inçlik ekranın çözünürlüğü Full HD; “1920×1080”. Cihazda 2 GB ana bellek kullanılıyor.
32 GB dâhili depolama alanı micro SDXC kart girişi ile arttırılıyor. 13 megapiksel arka kameraya sahip olan cihazın; kamerası Sony sensör ve lensin diyafram değeri f / 2.0. 5 megapiksel ön kamera Selfieler için ideal.
3100 mAh batarya cihazın güç kaynağı olarak karşımıza çıkıyor. Telefon; 250 Dolar yaklaşık olarak 728 TL fiyat etiketine sahip. One Plus; yıl bitmeden -2015- çok önemli telefonlarını tanıtarak yılsonunu erken kapattı.
One Plus’ın son tanıttığı model sadece X mi tabii ki değil One Plus Mini de Hindistan’da gerçekleştirilen etkinlikte tanıtıldı.
One Plus CEO’su: “Telefonlarımıza gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutluyuz. İlerleyen zamanlarda daha fazla telefon satacağımıza inanıyorum” şeklinde açıklama yaptı.
One Plus 2 OxygenOS 2.1.1 güncelleştirmesini alacak!

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!