'Operasyon yapacağız diyor, subay tutukluyor'

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Esinoğlu, "Yarın operasyon yapacağız diyen AKP, bölük bölük subay tutuklamaktadır" dedi.

Yayınlanma: 17.08.2011 - 13:39
Abone Ol google-news

Esinoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, içinde Milli Güvenlik Kurulu üyesi orgeneralin de bulunduğu terörle mücadele eden 17 komutan hakkında yakalama kararı çıkarıldığını belirten Esinoğlu, "PKK'nın da AKP'nin de ipleri Amerika'nın elindedir" iddiasında bulundu.

Esinoğlu, "Vatanı için canını ortaya koymaktan bir an olsun çekinmeyen şehitlerimizin yakınlarının, Silahlı Kuvvetlerimizin ve bütün milletimizin başı sağolsun" dedi ve şöyle devam etti:
"Bu saldırılar her geçen gün artarken 'Sabrımız taşıyor, bıçak kemiğe dayandı. Ramazan diye sabrediyoruz' diyen Erdoğan ve AKP iktidarı, bu saldırılar karşısında ne yapmaktadır? Diyarbakır'da Demokratik Toplum Kongresi adı altında toplanıp 'özerklik' ilanını seyredenler, Habur'da Çadır Mahkemeleri kuranlar, terörle mücadele eden askerleri ve yurtseverleri tutuklayanlar, terörle mücadele edemez, terörü PKK ile birlikte ülke çapına yayarlar."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler