Özgün tasarımlar mavi sularla Anchorage’da buluşuyor

Deniz severlerin ve keşif tutkunlarının şık ve zarif yol arkadaşı Anchorage, koleksiyonunda yer alan çanta, aksesuar, giyim ve dekoratif marin tasarımları ile akıllardan uzun süre silinmeyecek anılar yaşatmak için hazır.

Yayınlanma: 28.04.2015 - 18:14
Abone Ol google-news

Teknelerin demir atarak huzur bulduğu sakin koylar, güvenli yerler anlamına gelen Anchorage ile mavi suların sessizliğinde artık yalnız değilsiniz.
 
Sadece tatil zamanını değil, her fırsatı bir keyif ve keşif anı olarak değerlendiren deniz, tekne ve keşif tutkunları için yaz aylarında hayaller ufuk çizgisiyle buluşacak. Düşlerin limitsiz, fiziksel alanın sınırlı olduğu durumlarda ise işlevsellik mi yoksa şıklık mı sorusu bu sezon sorulmayacak. Çünkü mavi suları bir yaşam biçimi olarak görenlerin favorisi Anchorage, deniz tutkusuna özgür çizgilerle hayat verecek. Mükemmeliğin detaylarda yattığını özümseyen Anchorage, koleksiyonunda kreatif dokunuşlarla şıklık ve işlevselliği bir arada barındıran  çanta, pareo, tunik, aksesuar ve dekorasyona yönelik tasarımları ile marin akımına capcanlı, göz alıcı, sportif şık bir dinamizm getiriyor.
 
Şık ve özgün deniz severler, özgür ufuklar
Denizi hayatının merkezi olarak görenlerin ihtiyaçları düşünülerek yaratılan Anchorage, demir atmaktan hoşlanmayan özgür ruhların şık ve aktif markası olarak tercih ediliyor.
 
Anchorage, suya dayanıklı malzemeden üretilen çanta seçenekleri ile tekne üzerinde yaptığınız seyahatlerde, marinada, plajda ve havuzda, kısacası suyun olduğu her yerde eşyalarınızı muhafaza etmek için capcanlı yaz renkleri ile sizleri bekliyor. Orijinal yelken kumaşı üzerine işlenmiş Anchorage logosu, rengarenk halatlar ve marin dünyasını çağrıştıran küçük detaylarla dolu özgün tasarımlar karşımıza kalite ve lüksün sportif yorumu olarak çıkıyor. Yaz güneşini sade bir şıklıkla yansıtmak isteyen kadınlar için birbirinden renkli pareolar, tunikler ve “Aşka Demir At” mottosuyla tasarlanmış çarpıcı bileklikler plaj modasının son trendi haline geliyor.
 
Anchorage ile zamanı kollamayı bırakın. Dostlarınızla birlikte geçirdiğiniz keyifli anlarda denizin coşkusuna, yalnız kaldığınız huzurlu saatlerde ise mavi suların dinginliğine bırakın Anchorage sizinle tanıklık etsin. Güneşin etkisiyle usulca brozlaşan teninizin şıklığı Anchorage’ın şık tasarımları ile tamamlansın. Keyifle kaldırdığınız her kadehe Anchorage bilekliklerin yakıştığı eller tanıklık etsin.
www.anchoragebags.com
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler