Özhan Canaydın halı saha turnuvası başladı

Ankara Üniversitesi (AÜ) TÖMER Bursa Şubesi ve Nilüfer Belediyesinin, geçen ay vefat eden eski Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın anısına düzenlediği ''Uluslararası Halı Saha Futbol Turnuvası'' başladı.

Yayınlanma: 08.04.2010 - 11:40
Abone Ol google-news

Nilüfer Belediyesinin Üçevler Tesisleri'nde gerçekleşen turnuvaya, TÖMER Bursa Şubesi'nde Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça, Fransızca eğitimi alan kursiyerler ile personelin oluşturduğu 17 takım katılıyor.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Özhan Canaydın'ın beyefendi kişiliği, dürüstlüğü ve centilmenliğiyle sadece Galatasaray'ın değil tüm spor camiasının ağabeyi olduğunu söyledi.

Turnuvaya 18 ülkeden 200 öğrencinin katıldığını kaydeden Bozbey, ''Özhan Canaydın'ı bir kez daha anıyor ve mekanının cennet olmasını diliyoruz. Futbolun bir centilmenlik oyunu olduğunu hepimize gösteren değerli büyüğümüz Özhan Canaydın'ı bu organizasyona adını vererek bir kez daha anıyoruz. Bu turnuvada mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum'' dedi.

Mustafa Bozbey, daha sonra TÖMER Bursa ile Afgan Gençleri takımları arasındaki turnuvanın ilk maçının başlama vuruşunu yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler