Polis, saldırıyla ilgili 10 kişiyi arıyor
Rusya'nın başkenti Moskova'daki Domodedova Havaalanı'nda düzenlenen terörist saldırıyla ilgili olarak polisin 10 kişilik bir şüpheli listesi hazırladığı bildirildi.

Adı açıklanmayan bir polis yetkilisi, Rus haber ajansı RİA Novosti'ye yaptığı açıklamada, "Dedektifler şu anda mevcut delillerin Kuzey Kafkasya'ya uzandığı konusunda emin" dedi. Rusya'nın saygın ekonomi gazetelerinden Kommersant da bugün konuyla ilgili yayımladığı haberde, polisin yaptığı inceleme sonucunda Rusya'nın Stavropol bölgesindeki soyadı Razdobudko olan bir şüphelinin kimliğini tespit ettiğini kaydetti.
Kommersant, Razdobudko'nun "Nogay Tugayı veya Cemaati" olarak bilinen ekim ayında dağılan terörist bir örgütün mensubu olduğunu belirterek, "Polis, Razdobudko'nun saldırıyı organize eden ve hatta bizzat yapan kişi olabileceğini belirtiyor" ifadesine yer verdi. Stavropol polisi de gazeteye yaptığı açıklamada, Razdobudko'nun havaalanı saldırısı nedeniyle arandığı bilgisinin yerel polise dağıtıldığını vurguladı. Saldırının sorumluluğunu şu ana kadar üstlenen olmadı. Rusya Başbakanı Vladimir Putin dün yaptığı açıklamada, saldırının Çeçenistan ile bağlantılı olmadığını söylemişti.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'ndan YÖK raporuna suç duyurusu!
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
İktidarın 'anayasa' hesapları
-
Okuyan'dan kritik değerlendirme
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
Çakarlı cipin sahibi ne kadar vergi ödedi
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
Yılmaz Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu
-
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler tutuklandı!
-
Alaattin Köseler görevden uzaklaştırıldı!