Ringo Star mektuplardan bunaldı
Beatles'in davulcusu Ringo Star, hayranları tarafından pek de kabul göreceğe benzemeyen bir istekte bulundu ve artık kendisine mektup gönderilmemesini istedi. Ringo Star'ın diğer isteği ise kendisinden imza istenmemesi.

Beatles grubunun davulcusu Ringo Starr, çok yoğun olduğu için hayranlarının artık mektup göndermesini ya da imza talebinde bulunmalarını istemiyor.
68 yaşındaki Starr, resmi internet sitesinde yayınlanan görüntülü mesajında yapacak çok işi olduğunu belirterek, 20 Ekim'den itibaren hayran mektuplarına bakmayacağını ve hiçbir şeyi imzalamayacağını söyledi.Bu tarihten sonra gönderilecek mektupların ya da taleplerin hiçbirinin dikkate alınmayacağını da söyleyen ünlü sanatçı, hayranlarından özür diledi.
Ringo Starr mesajının sonunda herkese barış ve sevgi mesajı da verdi.
Starr, Beatles'ın 1970'de dağılmasından bu yana 12'den fazla albüm yaptı. Sanatçının bu yılın başında çıkan son albümü "Liverpool 8" adını taşıyor.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!