Saadet Partlisi lideri Karamollaoğlu'ndan Abdullah Gül'e ‘istişare' ziyareti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, cumhurbaşkanlığına adaylığı sıklıkla dile getirilen, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir araya geleceklerini söyledi. Karamollaoğlu, sosyal medyada gündem olan 'devrimci yumruğun' hikayesini de anlattı.

Saadet Partlisi lideri Karamollaoğlu'ndan Abdullah Gül'e ‘istişare' ziyareti
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 31.03.2018 - 09:43

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, cumhurbaşkanlığına adaylığı sıklıkla dile getirilen, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile nisan ayında bir araya geleceklerini söyledi. Ziyaretin adaylık ya da karar alma anlamı taşımayacağını belirten Karamollaoğlu, “İstişare amaçlı bir ziyaret olacak” dedi.

"Gaza geldik"

Hürriyet gazetesi yazarı Deniz Zeyrek’le, sosyal medyada gündem olan ve Küba Devrimi’nin efsane ismi Che Guevara’ya benzetilmesine sebep olan ‘yumruk’ fotoğrafıyla ilgili de konuşan Karamollaoğlu, “Burdur’daydık. Biliyorsunuz Burdur için şekerpancarı çok önemli bir geçim kaynağı. Dışarıda da çok büyük bir kalabalık vardı. Normalde bizim kendi işaretimizi yapardım ama dışarıdaki coşkuyu görünce heyecanlandım. Gaza geldik diyelim” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon