Sakal tıraşı olacak

Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, Türkiye'de ilk kez yüz nakli yapılan Uğur Acar'ın hayatı boyunca ilk kez sakal tıraşı olacağını söyledi.

Yayınlanma: 31.01.2012 - 15:42
Abone Ol google-news

Prof. Dr. Özkan, Uğur Acar'ın yüzünün küçük yaştayken yandığını, bunun da psikolojik açıdan Uğur'un avantajı olduğunu kaydetti. Uğur'un, daha önceden hatırladığı sağlıklı bir yüzü olmadığı için ''Benim yüzüm şöyleydi'' diye bir karşılaştırma yapamayacağını belirten Özkan, ''Toplumda dışlanmayacak, fark edilmeyecek bir yüz istiyordu. Biz de onu sağladık'' dedi.

Uğur'un sakallarının biraz daha uzadığını ve hayatında ilk kez sakal tıraşı olacağını anlatan Özkan, ''Yüzü yanıktı ve bu nedenle sakalı hiç olmamıştı. Şimdi sakal tıraşı olabilecek. Sakal tıraşı çoğunlukla insanların bıktığı bir şey, ama olmadığı zaman aranıyor'' diye konuştu.

Kemal Sunal filmleri istedi

Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özlenen Özkan da Uğur'daki iyileşme sürecinin kendilerini bile şaşırttığını söyledi. Uğur'un bugün gazlı içecek içtiğini ifade eden Özkan, ''(Kola çok iyi geldi) dedi. Herşey yolunda. Uğur'u ayağa kaldırıyoruz ama aynaya bakmasına izin vermiyoruz. Ödemleri biraz daha indi ama hala bir miktar var. Çok güzel bir yüzle karşılaşsın istiyoruz'' dedi.

Buna karşın Uğur'un aynaya bakmakta ısrar ettiğini ve yüzünü çok merak ettiğini anlatan Özkan, genç adamın etrafıyla çok uyumlu ve neşeli olduğunu, espriler yaptığını kaydetti.
Uğur'un kendi istekleri üzerine televizyonlardaki normal yayın akışını izlemediğini vurgulayan Özkan, bu nedenle DVD oynatıcı istediğini söyledi. Özkan, komedi filmlerini tercih eden Uğur'un aynı zamanda Kemal Sunal hayranı olduğunu belirtti. Özkan, genç adamın Kemal Sunal ve Cüneyt Arkın filmleri istediğini belirtti.

Özlenen Özkan, Uğur Acar'ın günlerini Kemal Sunal ve Cüneyt Arkın filmleri izleyerek geçirdiğini kaydetti. Uğur'un psikolojinin de çok iyi olduğunu belirten Özkan, ''Ruh hali gayet iyi. Bu durum aynayla karşılaşmasını da hızlandırıyor. Aynayla karşılaşması çok yakın'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler