"Sami Yen kurdu, Polat kuruttu"

Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Fatih Gökşen, kulüp başkanı Adnan Polat'ı eleştiri bombardımanına tutarak, ''Adnan Polat Galatasaray tarihinde unutulmayacak en önemli iki başkanından birisidir. Ali Sami Yen kurmuştur, Adnan Polat da kurutmuştur'' dedi.

Yayınlanma: 03.03.2011 - 14:46
Abone Ol google-news

Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Fatih Gökşen, yaptığı açıklamada, Adnan Polat'ın gitmemekte kararlı olduğunu vurgulayarak, ''Adnan Polat gitmesin, çok mutluyuz, memnunuz. İmza toplayan arkadaşlar yanlış yapmış, Galatasaray etik değerlerine ters düşmüşlerdir. Bir antrenör daha değiştirsin, 5-6 tane daha futbolcu alsın. 3-5 kaleci, 3-5 orta saha oyuncu alsın. Personelden 50-60 kişi daha kovsun, bahçıvanları da kovup yenilerini alsın, çünkü Florya'da ağaçlar kurudu. Otobüs şoförü şerit değiştirirken sinyal vermiyor, onu da kovsun. Bütün bu suçları Adnan Polat'a atıp kendisini yıpratıyoruz'' diyerek esprili bir şekilde eleştiride bulundu.

''Sayın Polat'ın kendisi birleştirmekte uzman, koca şirketleri birleştirdi, ama bir türlü yönetimini birleştiremedi'' diyen eski yönetici Fatih Gökşen, ''3 senedir her şeyi söyledik, artık ne diyeceğimizi şaşırdık. Onun için başkanımızdan memnunuz, kalsın. Adnan Polat, Galatasaray tarihinin unutulmayacak en önemli iki başkanından birisidir. Ali Sami Yen kurmuştur, Adnan Polat da kurutmuştur'' ifadesini kullandı.


"İmza toplanmasına karşı duranlar da mesuldür"

Gökşen, Polat'ın ''Gitmem'' diye tutturduğunu dile getirerek, olağanüstü genel kurul toplantısı için imza toplayan kulüp üyelerini eleştirilenlere de tepki gösterdi.

Tüzüğü yapan kulübün eski büyüklerinin ''İmza toplama'' maddesini bugünler için koyduğunu düşündüğünü kaydeden Gökşen, ''Ey Galatasaraylılar, bu şartlarda bile gitmem diye tutturuyorsa, böyle bir yönetime denk gelirseniz, istifa etmiyorsa, her türlü kötü şeye karşı hala o koltukta birisi oturmaya devam ediyorsa, kulübü yerden yere vuruyorsa; o zaman gidin imza toplayın, ancak böyle indirirsiniz diye büyüklerimiz tüzüğe koymuşlar. Bu imza kampanyasına herkesin katılması lazım. Etik değil diye karşı çıkanlar, Galatasaray tarihinde bunlar yaşanmamış diyenler, en az orada oturmaya devam eden yönetim kadar yaşananlardan mesuldür. Yönetimin hala seçim kararı almamasından onlar da sorumludur'' diyerek sözlerini tamamladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler