Samsun'da trafik kazası: 1 ölü 7 yaralı

Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki trafik kazasında, 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 19.01.2010 - 18:19
Abone Ol google-news

 
Edinilen bilgiye göre, Kurtça Mehmet Koç (36) yönetimindeki 55 PH 942 plakalı otomobil, Yağınözü köyünde Uğur Güngör'ün (35) kullandığı 55 PF 122 plakalı minibüsle çarpıştı.
Kazada, otomobil sürücüsü olay yerinde öldü.

Yaralanan minibüs sürücüsü ve araçlarda bulunan Süleyman Yılmaz (18), Şule Albayrak (15), Ahmet Şahin (57), Arif Koç (40), Ramazan Sonkaynak (19), Uğur Güngör (13) Vezirköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Freni boşalan tır 12 araca çarptı: 7 yaralı

Gaziantep'te, freni boşalan tır, aynı şertte bulunan 12 araca çarptıktan sonra orta refüje çıkarak durabildi. Araçlarda bulunan 7 kişi yaralandı. Gaziantep-Osmaniye kara yolu Başpınar Tugay Kavşağı'nda, Abdulselam Anşin'in kullandığı 47 PD 496 plakalı tırın freni boşaldı. Sürücü Abdülselam Anşin, bir kilometrelik güzergahta toplam 12 araca çarptıktan sonra, orta refüje çıkarak, tırı durdurabildi.

Kazada, tırın çarptığı araçlarda bulunan 7 kişi yaralandı. Yaralılar, Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi, Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi ile Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrasında, baygınlık geçiren tır şoförü ise sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Şehitkamil Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kaza nedeniyle Gaziantep-Osmaniye kara yolunun bir şeridi 1 saat süreyle trafiğe kapatıldı ve trafik kontrollü bir şekilde diğer şeritten verildi.

Yaralılardan 3'nün tedavi altına alındığı, 4'ünün ise tedavilerinin ayakta yapıldıktan sonra taburcu edildikleri, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.


Korkuteli'nde trafik kazası: 8 yaralı

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Korkuteli-Antalya Karayolu 8. kilometresi Yazır köyü kavşağında, Antalya'dan Korkuteli'ye gitmekte olan Mevlüt Yörükhan (23) idaresindeki 52 DD 025 plakalı otomobil ile Şaban Hayyar'ın (44) kullandığı 70 EK 539 plakalı kamyonet çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü ile otomobilde bulunan Bayram Dönmez (44), Bedia Yörükhan (47), Elif Kaşlı (70), Özlem Çetinkaya (27), Mehmet Medethan Çetinkaya (6), Adile Dönmez (60) ve kamyonet sürücüsü yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Korkuteli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler