Sandık başında yakalandılar
Yerel seçimlerde yapılan kimlik kontrolleri sırasında bir çok ilde çeşitli suçlardan aranan kişiler de yakalandı . Sıvas'ta 55, Edirne'de 33, Erciş'te 12 kişi oy kullanırken yakalanarak, adli makamlara sevk edildi.

Sıvas'ta, il genelinde oy kullanma işleminin gerçekleştirildiği okullarda polis ekiplerince yapılan kimlik yoklamalarında, çeşitli suçlardan aranan 55 kişi tespit edildi. Polis bu kişileri gözaltına aldı. Zanlıların işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecekleri belirtildi.
Edirne
Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan aranan ve haklarında yakalama emri bulunan kişilerle ilgili çalışma yaptı. Oy kullanımı esnasında çeşitli suçlardan aranan 33 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 3'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Zannılardan 3 kişinin işlemleri devam ediyor, 27 kişi ise çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.
Erçiş
Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, aranan kişilerle ilgili çalışma yaptı. Oy kullanımı esnasında alınan önlemlerle çeşitli suçlardan aranmakta olan kişiler tespit edildi.
Oy kullanmaya gelen çeşitli suçlardan aranan 12 kişi polis ekiplerince gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!