Şanlıurfaspor namağlup unvanını koruma peşinde

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Şanlıurfaspor, deplasmanda oynayacağı Tokatspor maçını kazanarak, namağlup unvanını korumak istiyor.

Yayınlanma: 14.10.2011 - 10:14
Abone Ol google-news

Sarı-yeşilli ekibin basın sözcüsü Reşit Akıl, grupta geride kalan 5 maçta topladıkları 13 puanla ikinci sırada yer aldıklarını hatırlattı.

Ligde birbirinden zorlu maçların oynandığını ve her maça final havasında hazırlandıklarını dile getiren Akıl, takımın deplasmanda yapacağı Tokatspor maçı için bugün kentten ayrılacağını belirtti.

Tokatspor deplasmanına 3 puan almak hedefiyle gittiklerini ifade eden Reşit Akıl, şunları kaydetti:
''Grupta mücadele eden takımlar birbirlerine gol yağdırıyor. Profesyonel liglerde en fazla gol, bizim mücadele ettiğimiz grupta atılmış. Dolayısıyla her takım rahatlıkla diğerine gol atıp, yiyebiliyor. Biz, yakaladığımız galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Tokatspor maçından alacağımız 3 puanla namağlup unvanımızı korumak istiyoruz. Rakibimiz genç oyuncularla mücadele ediyor. Futbolda her şey olabilir, grubumuzda hiç beklenmedik takımlar üst düzey performans gösterebiliyor. Biz sadece önümüzdeki maça bakıp, galip gelmek istiyoruz.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler