Side antik kentte yangın

Manavgat ilçesindeki Side antik kentte çıkan yangında 3 iş yeri zarar gördü.

Yayınlanma: 12.09.2014 - 12:37
Abone Ol google-news

Side Limanı'ndaki bir eğlence yerinin elektrik panosunda yangın çıktı. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, kısa sürede söndürüldü. İş yerinde küçük çaplı hasar oluştu.

YANGINDAN İLK GÖRÜNTÜLER-FOTO GALERİ

İtfaiye ekiplerinin eğlence merkezine müdahale ettiği sırada, 300 metre ilerideki bir restoranın mutfak bölümünde de yangın başladı. Yangın, içeride bulunan tüpün patlamasıyla büyüdü.

Restoranın yanındaki dükkana da sıçrayan yangına, Antalya ve Manavgat'tan gelen çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangın söndürme çalışmalarına, Manavgat Orman İşletme Müdürlüğüne ait Türkbeleni Tepesi'nde konuşlanan yangın söndürme helikopteri de havadan destek verdi.

Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangında Ayhan Yıldız'a ait restoran ile yanında bulunan Bülent Özen'e ait butik tamamen kullanılamaz hale geldi.

Çevredeki iş yerlerinin sahipleri, yangının sıçraması ihtimali üzerine içerideki eşyaları dışarı çıkardı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de olay yerine gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sözen, gazetecilere yaptığı açıklamada, talihsiz bir olay yaşandığını belirterek, büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi.

İlk yangının eğlence yerinde elektrik panosunda çıktığını anlatan Sözen, şöyle konuştu: "İtfaiye ekipleri eğlence merkezine müdahale ettiği sırada limanın diğer tarafındaki bir restoranda da yangın başlamış. Maalesef oradaki yangın kısa sürede büyürken, 2 iş yeri tamamen kullanılmaz hale geldi. Buradaki tek teslimiz, can kaybının olmamasıdır."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler