Şimdi de iktidarı eleştirenleri vatan haini ilan etti

Seçim öncesi röportajıyla gündeme gelen Süleyman Çakır, iktidarın hizmetlerinin aleyhinde konuşanın vatan haini olduğunu iddia etti.

Yayınlanma: 28.06.2018 - 23:20
Şimdi de iktidarı eleştirenleri vatan haini ilan etti
Abone Ol google-news

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destek röportajında yöresel şiveyle söylediği "Laiklik elden gidiyor" sözüyle sosyal medyada gündeme gelen, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün de "Sen bu ülkenin asil ama horlanmış gerçek sahibi, her seferinde iradenle nasıl da güzelleştiriyorsun her şeyi" mesajını paylaştığı emekli Süleyman Çakır, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Üsküdar'da ailesiyle yaşadığını anlatan Çakır, seçimden önce verdiği röportajda, ülkede geçmişte yaşanan sorunları, zulüm günlerini, vatandaşların öğrenmesi için dile getirmek istediğini söyledi.

İstanbul'da suların akmadığı, çöplerin toplanmadığı, hastanelerde uzun kuyrukların olduğu günleri yaşadığını anlatan Çakır, şunları aktardı:

"AKP'NİN ALEYHİNDE KONUŞMAK İHANETTİR"

Ülkedeki bu hizmetleri görünce eskileri anlatmamak elde değil. Bugün bakıyorsunuz, ambulans evlere geliyor. Her hastaneye gidiyorsun. SSK, devlet ve askeri hastanelere gidebiliyorsun. Her şey kolaylaştı. Bu iktidarın yaptığı hizmetleri görmemek, ihanettir, aleyhinde konuşan vatan hainidir, başka izahı olmaz.

BAKAN GÜL'ÜN MESAJI

Adalet Bakanı Gül'ün, "Sen bu ülkenin asil ama horlanmış gerçek sahibi, her seferinde iradenle nasıl da güzelleştiriyorsun her şeyi" mesajını paylaşmasına ilişkin Çakır, "Sayın Bakanımız, çok güzel yerinde söylemiş." dedi.

<haber-yatay:1009265,976526>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler