Skibbe, Hertha Berlin ile sözleşme imzaladı
Eskişehirspor ile yolları ayrılan Alman teknik adam Michael Skibbe, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha Berlin ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan Mersin İdman Yurdu maçının ardından ayrılmak istediğini Eskişehirspor Yönetim Kuruluna bildiren ve sözleşmesini tek taraflı fesheden Skibbe, bugün Hertha Berlin ile sözleşme imzaladıktan sonra takımın sportif direktörü Michael Preetz ile basın açıklaması yaptı.
Skibbe, Hertha Berlin'in Bundesliga'da üst sıralarda oynaması için kalitesi yüksek iyi bir futbol ortaya koymasını amaçladığını belirterek, ''Eskişehirspor ile dün Mersin'de bir maça çıktık. Maçtan sonra Eskişehirspor yöneticileri kulüpte kalmam için ricada bulundular ancak ben Hertha Berlin'de görev almayı çok istedim. Noel Bayramı'ndan sonra 27 Aralık'ta sözleşmeyi feshetmek için yeniden Eskişehir'e gideceğim'' dedi.
Basın toplantısından sonra açıklamalarda bulunan Skibbe, Eskişehir taraftarlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Türkiye'de çok güzel bir 6 ay geçirdiğini belirten Alman teknik adam, Türkiye'deki insanların sıcaklığını özleyeceğini ifade etti.
Taraftarlara Türkçe olarak ''Hoşçakalın'' diyen Skibbe, Türkiye'de ikinci kez görev yaptığını ve Türkiye'ye yeniden gitmeyi düşünebileceğini kaydetti.
Oyuncularıyla vedalaşmanın üzücü olduğunu ve ayrıldığı için üzüldüğünü belirten Michael Skibbe, ''Taraftarlar da hayal kırıklığı yaşadı çünkü kalmamı istiyorlardı. Antrenmanlara geldiler ve son maçta da kalmam için Almanca pankartlar açtılar'' dedi.
Eskişehirspor'un bu sezon ligde 4. sıra civarında kendine yer edineceğini dile getiren Skibbe, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi bu sezon çok güçlü bulduğunu sözlerine ekledi.
Hertha Berlin Sportif Direktörü Michael Preetz de Skibbe ile 1 Ocak 2012'de başlayıp 30 Haziran 2014'te sona erecek bir sözleşme imzaladıklarını söyledi.
En Çok Okunan Haberler
-
KONDA'dan seçim anketi: MHP'ye şok!
-
'Hangi önceliğe göre aşı oldunuz?' sorusuna tuhaf yanıt
-
Özdağ saldırının nedenini açıkladı
-
Peş peşe yapılan saldırılara Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki
-
Çirkin saldırılar art arda geldi
-
Davutoğlu'ndan 'Özdağ'a saldırı' açıklaması
-
Endonezya’da ikinci karakatu içi boş halde bulundu
-
Reklam gelirleri kesilen Sabah'ta yeni gelişme!
-
Emeklilerin maaş farkı ne zaman yatacak?
-
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ilin valiliğine ek genelge
Video Haberler
-
CHP'li Özel AKP'nin trol ağının işleyişine dikkat çekti
-
2 farklı aşı vurulmaya gerek var mı? sorusuna yanıt
-
Kasabın anlattıkları Durum gerçekten vahim dedirtti
-
HES kodu açıklaması: Katılım istenilen oranda değil
-
Sinovac aşısının etkinlik oranına ilişkin açıklama
-
TRT Spor spikerinin sorusu sosyal medya gündem oldu
-
Eğlence programına köylünün dertleri damga vurdu
-
İstanbullular dikkat! Tanınan süre bugün doluyor
-
Silahlı kavganın görüntüsü ortaya çıktı: 1 ölü
-
İstanbullular kara hazırlıksız yakalandı
En Çok Okunan Haberler
-
KONDA'dan seçim anketi: MHP'ye şok!
-
'Hangi önceliğe göre aşı oldunuz?' sorusuna tuhaf yanıt
-
Özdağ saldırının nedenini açıkladı
-
Peş peşe yapılan saldırılara Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki
-
Çirkin saldırılar art arda geldi
-
Davutoğlu'ndan 'Özdağ'a saldırı' açıklaması
-
Endonezya’da ikinci karakatu içi boş halde bulundu
-
Reklam gelirleri kesilen Sabah'ta yeni gelişme!
-
Emeklilerin maaş farkı ne zaman yatacak?
-
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ilin valiliğine ek genelge