Taburcu oldular, kaza geçirdiler
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

Bismil-Diyarbakır karayolunun 12. kilometresinde, Bismil Belediyesi Encümeni Fethi Gürbüz'ün kullandığı 21 AH 796 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Recai Bayram'ın kullandığı 34 EC 4897 plakalı yolcu minibüsü ile çarpıştı.
Kazada, encümen Hidayet Kurt öldü. Sürücü Gürbüz ile belediye encümenleri Cesim Baran, Mehmet Onat, Hadi Çelik ile Abdülkerim Akıllı, Resul Ezen, Ali Kurt, Yasin Ezen, Yusuf Kurt, Nurullah Teko, Hatice Teko ve Bünyamin Kılıç yaralandı.
Yaralılar, Diyarbakır ve Bismil'deki hastanelerde tedavi altına alındı.
Bu arada 4 gün önce Bismil'de meydana gelen kavgada yaralanan encümenlerden Çelik ve Baran'ın Dicle üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tamamlanan tedavilerinin ardından ilçeye gittikleri öğrenildi.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'ndan YÖK raporuna suç duyurusu!
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
İktidarın 'anayasa' hesapları
-
Okuyan'dan kritik değerlendirme
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
Çakarlı cipin sahibi ne kadar vergi ödedi
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
Yılmaz Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu
-
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler tutuklandı!
-
Alaattin Köseler görevden uzaklaştırıldı!