'Tak puşiyi ye suşiyi'

Diyarbakırlı girişimciler kentin alışılmış kebap ve et yemekleri tadının dışına çıkarak, suşi restoranı açtı.

'Tak puşiyi ye suşiyi'
Abone Ol google-news
DHA
Yayınlanma: 08.04.2015 - 23:14

Diyarbakırlı girişimciler Ahmet Aker ile Doğan Yaman, “Tak puşiyi ye suşiyi” sloganıyla kentin alışılmış kebap ve et yemekleri tadının dışına çıkarak, suşinin de aralarında bulunduğu dünya mutfağından 120 çeşit yemeğin yapıldığı restoranı açtı. Günlük en az 30 porsiyon suşinin tüketildiği restorana Diyarbakırlıların büyük ilgi göstermesi, işletmecileri bile şaşırttı. Beklemediğimiz oranda bir taleple karşı karşıyayız. Suşi’nin Diyarbakır’da bu kadar ilgi göreceğine inanmıyorduk. Sadece suşiyi yiyebilen insanların yiyebileceğini düşünüyorduk. Tam aksine yerel halktan çok fazla talep gördü. Enteresan bir durum, muhafazakâr kesim daha çok istiyor, daha çok evlere servis isteniyor. ‘Tak puşiyi, ye suşiyi’ sloganımız da çok beğeni topladı. Suşiyle birleştirerek, kolay söylenebilecek şekilde yapmaya çalıştık. Reklamımız da iyi tuttu diyebiliriz” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler