'Takım olarak iyi yolda gidiyoruz'

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, takım olarak iyi yolda gittiklerini söyledi.

Yayınlanma: 25.11.2012 - 21:38
Abone Ol google-news

Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 4-1 yendikleri maçın ardından mücadeleyi değerlendiren Volkan Demirel, son dönemdeki yoğun maç temposu nedeniyle takımın yorulduğunu anlatarak, ''Mücadele ettiğimiz taktirde goller ve skor geliyor. Zamana ihtiyacımız var diyorduk. O zaman da az kaldı, yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Takım olarak iyi yolda gidiyoruz. İnşallah böyle devam ederek ilk yarıyı istediğimiz şekilde bitirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Volkan, maçta geçen haftadan kalma hakemlere karşı bir gerginlik olup olmadığı sorusuna, ''Gerginlik değil, yorgunluk vardı. Verilmeyen bir penaltı vardı. Hakem belki çarpma olarak değerlendirdi. Bize karşı kolay verilen penaltılar, bizim için kolay çalınmıyor. Bugün de verilmeyen bir penaltımız var diye düşünüyorum. Hakemlerin de biraz normal davranış göstermesinin gerektiğini düşünüyorum. Allah'tan 4-1 kazandık. Bu penaltı da çok konuşulacaktı. Hakemlerin de üstüne çok gidiliyor ama bence doğru olan neyse onu verirlerse, bu kadar üzerlerine gidilmez ve bu kadar konuşulmazlar'' şeklinde ifadelerle yanıt verdi.

Öte yandan, Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, maç sonrası yayıncı kuruluş Lig TV'de yaptığı açıklamada, ikinci yarıda bir pozisyonda taç atışından önce Gençlerbirliği futbolcusu Jimmy Durmaz'ı ittiği için özür dileyerek, ''Yakışmayan bir hareketti'' ifadesini kullandı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler