"Takımın savaşçı kimliğinden memnunum"

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımının savaşçı kimliğini sahaya yansıttığını söyledi.

Yayınlanma: 29.01.2010 - 21:25
Abone Ol google-news

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş olarak ikinci yarının ilk karşılaşmasını oynadıklarını kaydetti.
Antalya gibi morali yüksek bir takıma karşı oynamanın kolay olmadığını ifade eden Denizli, ''Beni en fazla memnun eden şey takımımın savaşçı kimliğini sahaya yansıtmasıydı. Maçtan daha farklı bir skorla ayrılabilecek olan takım bizdik. Eksiklerimiz de vardı ancak artılarımız daha fazlaydı'' dedi.

Gazetecilerin yabancı oyuncu transferi ve Delgado'nun durumunu sormaları üzerine Denizli, kendisinin kararını verdiğini ve yönetime bildirdiğini, son kararı yönetim kurulunun vereceğini dile getirdi.

Beşiktaş'taki başkanlık yarışına da değinen Denizli, iki adayın da Beşiktaş için değerli kişiler olduğunu belirterek, kararı üyelerin vereceğini söyledi.
Nihat'ın düşündüğü çizgiye er ya da geç geleceğini anlatan Denizli, Ernst'in de ''dönüş sinyali'' verdiğini kaydetti.

Basın toplantısına katılan Bobo da gole kadar pozisyon bulmakta zorlandıklarını, golden sonra buldukları pozisyonları da değerlendiremediklerini kaydederek, ''Önemli olan bugün 3 puan almaktı, onu da aldık'' diye konuştu.


Mehmet Özdilek

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de basın toplantısında takım olarak ritmlerini yakalayamadıklarını ve istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.
Atanın kazanacağı bir müsabaka oynadıklarını ifade eden Özdilek, ''Penaltı pozisyonunun uzaktan yakından penaltıyla ilgisi yoktu. Yan hakemin uyarısıyla hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı kararı olmasaydı maçın seyri değişebilirdi'' dedi.

Özdilek, bu maçı unutarak hafta içinde kupada oynayacakları Galatasaray maçına hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler