"Tanrı'ya şükür Galatasaray'dayım"

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Arjantinli oyuncu Juan Emmanuel Culio, Galatasaray'a geldiği için Tanrı'ya şükrettiğini söyledi.

Yayınlanma: 01.03.2011 - 10:39
Abone Ol google-news

Culio, kulübün resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin Mart ayı sayısında yer alan röportajında, transferinin biraz zor gerçekleştiğini ifade ederek, ''Bir ayı aşkın iki kulüp arasında görüşmeler oldu. Ben heyecanla sonucu bekledim. Eski kulübüm Cluj beni satmak istemiyordu. Ama sonunda transfer oldum. Teknik direktörümüz Hagi'nin de çok büyük bir etkisi var. Sonuçta o bana güvendi ve bu şansı verdi. Şu anda Galatasaray'a geldiğim için Tanrı'ya şükrediyorum. Şimdi Galatasaray'dayım ve kariyerimin en uç noktasına ulaştım diyebilirim'' şeklinde konuştu.

Formasını giydiği kulüp için sahada canını bile verebileceği şeklinde ifadelerini tekrarlayan Arjantinli oyuncu, elinden gelen mücadelenin en iyisini yapacağından kimsenin kuşku duymamasını istedi. Culio, takımının kazandığında dünyanın en mutlu insanı olduğunu dile getirerek, ''Kaybettiğimizde ise günlerce evden çıkmam. Çünkü üzüntümü ancak evde atabiliyorum'' dedi.
 

''Bu durumdan birbirimize inanarak çıkacağız"

Galatasaray'a geldiğinde güzel bir arkadaşlık ortamıyla karşılaştığını anlatan Culio, ''Şu anda hem bizim, hem hocamız için yeni bir ortam var. Teknik direktörümüz Hagi çok tecrübeli, bence önümüzdeki günler bizim için daha iyi olacaktır. Yeni futbolculardan oluşan bir ekibiz. Bunun için de futbolcuların birbirlerini tanıması gerekiyor. Bu de belli bir zaman alacaktır. Şu anda Galatasaray'da gerçekten iyi bir ortam var. Bu da doğal olarak Galatasaray'ı başarılı hale getirecektir. Galatasaray gerçekten çok büyük bir camia. Şu an içinde bulunduğumuz durumu hak etmiyoruz. Bu durumdan güçlü bir arkadaşlık ve birbirimize inanarak çıkacağız' şeklinde konuştu.

Culio, Güney Amerika'da oynarken kendisine ''Sihirbaz'' anlamına gelen ''El Mago'' dendiğinin hatırlatılması üzerine, takım arkadaşı Pino'yu kastederek, ''Burada zaten El Mago var. Bana solak anlamına gelen 'Zurdo' diye hitap edilirdi'' dedi. Oynamayı en çok sevdiği mevkinin sorulması üzerine Culio, ''Orta sahanın sol tarafı, forvetin arkası ya da defansın önü benim için fark etmez'' yanıtını verdi.
 

''Tüylerim diken diken oldu"

Culio, Galatasaray taraftarlarının statta yarattığı ortamla ilgili olarak ise ''Galatasaray taraftarı ilk günden başlayarak beni etkilemeye devam ediyor. İlk gün maçtan önce ısınmaya çıktığımızda tüylerim diken diken oldu. Çünkü bir futbolcu için taraftar faktörü çok önemlidir. Galatasaray taraftarının önünde oynamak benim için çok büyük ve gurur verici bir olay ve şu ana kadar hiç Galatasaray taraftarları gibi bir topluluk görmediğimi söyleyebilirim'' ifadelerini kullandı.

Oynadığı ilk 7 maçta 3 sarı kart gördüğünün hatırlatılması üzerine Arjantinli oyuncu, gördüğü sarı kartların oyun içi mücadelenin ürünü olduğunu sözlerine ekledi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler