"Tayyip Bey'in sonu hapishane"

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, 'Krize Çözüm Kurultayı'nda yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenerek "Tayyip Bey'in sonu da zaten hapishane olacak" dedi.

Yayınlanma: 06.06.2009 - 21:02
Abone Ol google-news

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Ulusal TV tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen ''Krize Çözüm Kurultayı''nda yaptığı konuşmada, yaşanan ekonomik krizin Türkiye'deki hemen her kesimi derinden etkilediğini söyledi. Bazı kesimlerin kriz olmadığını söylediğini dile getiren Genç, ''Türkiye'de bir kriz var. Bunun tek nedeni de AKP. AKP iktidarı bir çok konudaki çalışmalarında hatalar yapıyor. Ben bunları söylediğimde bana ’iftiracı’ diyorlar. Biz gayet açık ve net konuşuyoruz. Madem ki iftira, açıkla o zaman. Eğer zimmetinize para geçirmediyseniz, teşekkür edip, özür dileriz. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan veya bakanları sürekli seyahat halindeler. Ben merak ediyorum, acaba Allah rızası için bunlar bir gün evlerinde yemek yapıp yemişler midir? Yememişlerdir, sizin bizim verdiğimiz vergilerle besleniyorlar. Bunu TBMM'de de söylüyorum” dedi.

Salonda bulunanların ‘Haram olsun’ diye konuşmasını kestiği Kamer Genç, “Zaten haram olacak. Tayyip beyin sonu da zaten hapishane olacak. Merak etmeyin” diye yanıt verdi.

Toplantıda konuşma yapan Eski Ulaştırma Bakanı Enis Öksüz ise, milletvekili dokunulmazlığı ile Siyasi Partiler Yasası'nın yeniden düzenlenmesi gerektiğini belirterek , ''Bugün gelinen noktada kriz bir çok aileyi, yaşayamaz hale getirdi. Bunun en büyük sorumlu da AKP'dir. Çünkü krizin hissedilmeye başladığı günden beri, gereken ve ihtiyaç duyulan adımlar, atılmadı veya atılmak istenmedi. Eğer zamanında yapılması gerekenler yerine getirilmiş olsaydı, halkımız bu kadar yoksullaşmış olmazdı'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler