Tenorun yargılanmasına başlandı

Tecavüz, cinsel saldırı ve gasp olaylarının faili olduğu ileri sürülen tenor Şahin Ö.'nün hakkında açılan bir davadan daha yargılanmasına başlandı. Şahin Ö.'nün ''cinsel saldırı'' iddiasıyla 2 yıldan 7 yıla kadar hapsi isteniyor.

Yayınlanma: 27.11.2008 - 11:33
Abone Ol google-news

Ankara'da bazı tecavüz, cinsel saldırı ve gasp olaylarının faili olduğu iddia edilen tenor Şahin Ö.'nün, hakkında açılan bir davadan daha yargılanmasına başlandı.

Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Şahin Ö. ve avukatı Ahmet Özçiçek ile mağdurun avukatı katıldı.

Şahin Ö. savunmasında, faili olduğu ileri sürülen olayların hiçbirini hatırlamadığını söyledi ve suçlamalara konu olaylara ilişkin süreci ''karanlık'' olarak niteledi. Mahkeme heyetinin soruları üzerine, askerlik görevini yaptığı birliğin bazı ihtiyaçları için izinli olarak dışarı çıktığını anlatan Şahin Ö, bu günlerde motosikletini kullandıktan sonra Ayrancı gibi birliğine yakın semtlere bıraktığını ifade etti.

Daha önce psikolojik tedavi görmediğini söyleyen Şahin Ö, ancak psikolojik bir rahatsızlığının olup olmadığını bilmediğini kaydetti.

Şahin Ö'nün avukatı Ahmet Özçiçek ise müvekkilinin hiçbir şey hatırlamadığını kendisine de söylediğini ifade ederek, ''Bana, 'Bir şey yaptıysam da mağdurlardan özür dilerim' dedi'' diye konuştu. Özçiçek, müvekkilinin akıl durumunun yerinde olup olmadığının araştırılmasını talep etti.

Mahkeme Heyeti, sanığın akıl durumunun yerinde olup olmadığının incelenmesi için Numune Hastanesi'ne sevkine ve tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi. Şahin Ö, ''Silah tehdidiyle yağma'' ve ''Cinsel saldırı'' suçlarından yargılanıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler