THK Üniversitesi öğrencileri evlerinde kayıt yaptıracak

İlk kez bu yıl öğretime başlayacak olan Türk Hava Kurumu Üniversitesi LYS'yle okula girmeye hak kazanan tüm öğrencileri evlerinde kayıt yapacak.

Yayınlanma: 26.08.2011 - 08:42
Abone Ol google-news

THK Üniversitesi, Ankara dışından üniversiteyi kazanan tüm öğrencilerin evlerine araştırma görevlilerinin giderek kayıt işlemlerini öğrencilerin aileleriyle birlikte evlerinde yapacaklarını açıkladı. Kayıtların 5-9 Eylül tarihleri arasında THK Üniversitesi Türk Kuşu Kampüsü'nde yapılacağını belirten Rektör Prof. Dr. Ünsal Ban, kaliteli eğitimin yanında, öğrencilerin konforunun da önemli olduğunu söyledi.

Kayıt işlemleri için 7 öğretim elemanının görevlendirildiğini bildiren Ban, şunları söyledi:
"LYS'de ilk 10 bine girerek adımızı altın harflerle en üst köşelere yazdırmaktaki gurur kaynağımız olan öğrencilerimizin kayıtlarını ayaklarına giderek yapacağız. 7 öğretim elemanı arkadaşımız, öğrencilerimizle önce telefonla irtibata geçerek kayıt dönemi içinde belirlenen bir günde öğrencileri evlerine giderek kayıt yapacak. Amacımız, bugünü hasretle bekleyen ailelerin her koşulda çocuklarının okul kayıt heyecanını birlikte yaşamalarına katkı vermektir. Öğrenci, onu ileriye taşıyacak üniversitesinin kaydını her türlü kaygıdan uzak, ailesiyle birlikte yapabilmelidir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler