Trabzonspor, kötü gidişata son vermek istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının erteleme maçında, yarın sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Trabzonspor, rakibini yenerek kötü gidişatına son vermek istiyor.

Yayınlanma: 13.12.2011 - 09:48
Abone Ol google-news

Ligin 10. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Kayserispor'u 2-1 yenen ve bu karşılaşmanın ardından ligde oynadığı son 4 maçında galip gelemeyen bordo-mavililer, yarın Gençlerbirliği ile yapacağı erteleme maçını kazanarak hafta sonundaki Fenerbahçe maçı öncesi tekrar çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda 1-1 berabere kalan, sahasında Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan, Sivasspor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle döndükten sonra Galatasaray'a sahasında 3-0 yenilerek son 4 maçta 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi, yarın 4 maçlık galibiyet özlemine son vermeye çalışacak.

Bordo-mavili takımda geçen haftaki Galatasaray maçında kırmızı kart gören Zokora ile sarı kart cezalısı durumuna düşen Burak'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Vittek ve Tayfun takımda yer alamayacak.

Trabzonspor'un Gençlerbirliği karşısına Tolga, Celustka, Giray, Mustafa, Ferhat, Serkan, Aykut, Colman, Alanzinho, Halil ve Henrique 11'i ile çıkması bekleniyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 17.45'de başlayacak karşılaşmayı, İlker Meral yönetecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler