Türk işadamları, Ukrayna'dan umutlu

Ukrayna'nın ticaret merkezi Odessa'ya iki günlük resmi ziyaret düzenleyen Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun (DEİK) Ukraynalı resmi çevrelerle ve iş çevreleri ile gerçekleştirdikleri görüşmelerin, Türk iş dünyası açısından son derece umut verici izlenimler oluşturduğu belirtiliyor.

Yayınlanma: 11.04.2010 - 22:24
Abone Ol google-news

Türk-Ukrayna İş Konseyi Başkanı Memduh Boydak'ın başkanlığındaki DEİK heyetinin yanısıra Türkiye Cumhuriyeti adına İstanbul Vakli Yardımcısı Feyzullah Özcan, Odessa Başkonsolosu Murat Tamer ve Odessa Konsolosluğu Ticaret Müşaviri Kemal Günay'ın katıldığı forumda Ukrayna tarafı da, Odessa Valisinin yanısıra, 45 kadar Ukraynalı işadamı ile, geniş çaplı katılım sağladı.
 
Tarım, hayvancılık, turizm, tekstil ve inşaat sektörlerinin ele alındığı forumu Avrasya Haber Portalı'na değerlendiren Türk Ukrayna İşadamları Derneği (TUİD) Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Erman, Odessa'nın ekonomik krizden çıkma sürecine geçtiğni ve Ukrayna'nın Türk yatırımcılar a.ısından yeniden umut vaadeden bir ülke haline geldiğini söylüyor.
 
Forumla ilgili ayrıntılı bilgiler, Avrasya Haber Portalı'nda: http://www.avrasya-haber.net/ukrayna/turk-isadamlari-ukraynadan-umutlu


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler