Türk Telekom'dan bayram hediyesi

Türk Telekom, başlattığı "Konuş Türkiye" kampanyasında bireysel abonelerin, şehiriçi ve şehirlerarası görüşmelerinin bir yıllık fatura tutarı ortalamasının 100 katı kadar dakika hediye edileceğini açıkladı.

Yayınlanma: 27.11.2009 - 12:43
Abone Ol google-news

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, kampanyanın Aralık 2009 - Ocak 2010 dönemleri arasında geçerli olacağını bildirdi. Kampanyaya, Türk Telekom'un farklı tarife ve kampanyalarından yararlanan müşterilerinin de katılabileceği bildirilen açıklamada, "Konuş Türkiye kampanyası için herhangi bir başvuru ya da taahhüt gerekmiyor" denildi. Türk Telekom'un açıklamasına göre, "Konuş Türkiye" kampanyası kapsamında, Eylül 2008- Eylül 2009 dönemleri için Türk Telekom'un bireysel müşterilerinin ortalama fatura tutarı hesaplanıyor. Bu ortalama fatura tutarına ulaşan ve Eylül 2009 öncesinde abone olan her müşteri, aynı ay kullanmak üzere fatura ortalamasının 100 katına kadar bedava dakika kazanabiliyor. Bir örneğe de yer verilen açıklamada, "Bir yıllık fatura ortalaması 15 TL olan bir Türk Telekom bireysel müşterisi, Ocak 2010 sonuna kadar her ay için 1500 dakika bedava görüşme yapma fırsatını yakalıyor" denildi.
 

Kullanılmayan bedava dakikalar devredilmeyecek

Hediye dakikaların, Aralık ve Ocak ayları boyunca, günün her saati, şehiriçi ve şehirlerarası görüşmelerde kullanılabildiği bildirilen açıklamada, kullanılmayan bedava dakikaların, bir sonraki aya devretmediği, müşteriler konuştukça, hediye edilen bedava dakika hizmetinden faydalanabildiğinin altı çizildi. Aynı açıklamada görüşlerine de yer verilen Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, Türk Telekom olarak müşterilerin, farklı ihtiyaç, beklenti ve kullanım alışkanlıklarını belirlediklerini, bu doğrultuda kampanyaların hazırlandığını söyledi. "Konuş Türkiye" kampanyasının, bu doğrultuda ortaya konulan en somut örneklerdin biri olduğunu dile getiren Demircan, "Bu kampanya ile binlerce bedava dakikayı, iki ay boyunca hiçbir taahhüt almaksızın müşterilerimize hediye ediyoruz" dedi.

Açıklamada ayrıca, Türk Telekom'un Konuş Türkiye kampanyasından faydalanmak isteyen bireysel müşteriler, www.susmayagelmezhayat.com adresinden, 444 1 444 numaralı Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'nden, Türk Telekom ofis ve bayilerinden detaylı bilgi alabileceği bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler