"Türkiye turuncudan kırmızıya boyanacak"

CHP 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Burak Oğuz, CHP Buca İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. Oğuz, ziyaretinde 12 Haziran'da partisinin iktidar olacağını söyledi.

Yayınlanma: 06.04.2011 - 12:20
Abone Ol google-news

Partisinin ilçe örgütlerini dolaşan ve fikir alışverişinde bulunan CHP 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Burak Oğuz’un son durağı CHP Buca İlçe Teşkilatı oldu. İlçe Başkanı Selim Bozdağ ile bir araya gelen Burak Oğuz, bu seçimlerde CHP‘nin iktidar olacağına inandıklarını söyledi.

İktidara giden yolda kişisel başarı için değil partinin başarısı ter dökülmesi gerektiğini kaydeden Oğuz, “Eğer partimiz başarılı olursa, kişisel başarı da arkasından gelir. Herkes partiye varını yoğunu vermeli. Yoksa ülkemizin durumu daha da kötüye gidecek.  Ülkenin ufku karanlık. Demokrasi, özgürlük yok olmakla karşı karşıya. Bu gidişe hep birlikte karşı koymalıyız. Eski, yeni kim olursa olsun küsmeden, yılmadan çalışmalıyız” dedi.

 

Herkese kapımız açık

CHP’nin başarısı için çalışan herkes kapılarının açık olduğunu vurgulayan CHP Buca İlçe Başkanı Selim Bozdağ da, “Biz herkese eşit yakınlıktayız. CHP’yi iktidara taşıyacak, çalışacak herkese kapımız açık. İlçe örgütü olarak sandık eğitimine yoğunlaşmış durumdayız. Sandığa sahip çıkarak, sandıkta kazandığımız başarıyı, masa başında kaybetmeye niyetimiz yok” diye konuştu.

Selim Bozdağ ile yaptığı görüşmeden sonra, ilçe binasında çalışma yapan Buca Kadın Kolları üyeleriyle de konuşan Burak Oğuz, kadın kollarının yaptığı çalışmaların başarıyla devam ettiğini takip ettiğini, seçim çalışmalarında en fazla yükün kadın kollarında olduğunun altını çizdi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler