Türkiye ve İngiltere iş dünyası Londra'da buluştu

Türkiye ile Birleşik Krallık arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerinin önemli işbirliği kurumlarından Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası'nın geleneksel (network) buluşma toplantısı, Koleksiyon Mobilya'nın Londra mağazasında düzenlendi.

Yayınlanma: 14.06.2013 - 14:12
Abone Ol google-news

Birleşik Krallık ile Türkiye arasındaki ticaretin geliştirilmesi ve yatırımların artırılması amacıyla Londra’da 33 yıldır hizmet veren Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TBCCI) Mayıs ayı Network Toplantısı, Koleksiyon Mobilya’nın Londra’daki mağazasında yapıldı.

Londra’daki Türk-İngiliz iş camiası mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan TBCCI Yönetim Kurulu Baskanı Başkanı Emma Edhem, geleneksel “networking toplantıları”nın önemine vurgu yaptı. İki ülke arasında gün geçtikçe gelişen ekonomik ve sosyal ilişkilerin TBCCI etkinliklerinden de gözlemlenebildiğini söyleyen Edhem, şunları dile getirdi: “Birleşik Krallık ile Türkiye arasında, dünyada pek çok ikili ilişkiye örnek olabilecek bir alışveriş var. Özellikle Türkiye merkezli şirket ve markalarımızın Birleşik Krallık’taki yatırımlarını görmek bizi gururlandırıyor, Koleksiyon Mobilya örneğinde olduğu gibi… TBCCI olarak amacımız, bu ikili ekonomik ilişkilerin temel belirleyicisi olan ticari işbirliklerini daha da güçlendirmek…”

Koleksiyon Mobilya Kurucusu Faruk Malhan da, Türkiye misyonları ve yurtdışına açılma hikayelerini üyelerle paylaştı. 

Toplantıda ayrıca, Türkiye’den A Communication ile İngiltere’den Buffin Leadership International, Destek Accessible Technology Solutions ve Inovtrix şirketlerinin yeni üye olarak TBCCI’a katılımları duyuruldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler