Tuzla'da tershanedeki bir gemide yangın çıktı

İstanbul Tuzla'da bulunan bir tersanedeki gemide yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu yangın kısmen kontrol altına alındı.

Yayınlanma: 30.10.2018 - 10:44
Abone Ol google-news

Tuzla Tersaneler bölgesinde bulunan bir tersanede bakım yapılan gemide yangın çıktı. 

Ekiplerin yaklaşık 6 saat süren çabalarının ardından yangın kısmen kontrol altına alındı. İtfaiyenin söndürme çalışmaları sürüyor.

Yangına ilişkin emniyetten açıklama

 İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, Litvanya bandıralı bir gemide yangın çıktığı ve yangında ölen veya yaralananın olmadığı, birkaç kişinin dumandan etkilendiği belirtildi. Açıklamada, yangında herhangi bir patlama ya da terör olayının sözkonusu olmadığı bildirildi.

İBB'den açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yapılan açıklamada, Litvanya bandıralı Andromeda isimli kuru yük gemisine itfaiye ekiplerinin müdahalesinin sürdüğü bildirildi.

Açıklamada, yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı belirtilerek, "Tuzla Evliya Çelebi Mahallesi Tersaneler Caddesi 6 sayılı Tuzla Gemi Endüstri AŞ Tersanesi içerisinde tadilat halindeki Litvanya bandıralı Andromeda isimli (tahmini 100 metre uzunluğunda 20 metre genişliğinde) kuru yük gemisinde çıkan yangına, itfaiye ekiplerimiz 17 araç, 50 personel ile müdahale etmektedir." denildi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler