Ülker, 119 Onurex mağazasını satın aldı

Ülker'i de bünyesinde bulunduran Yıldız Holding, perakendede yeni bir operasyon daha yaptı. Özen Grup bünyesindeki 119 Onurex mağazası Yıldız Holding bünyesine geçti.

Yayınlanma: 09.07.2013 - 11:07
Abone Ol google-news

Konu ile ilgili açıklama, Yıldız Holding bünyesindeki Bizim Toptan Satış Mağazaları AŞ tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapıldı.

Açıklamada şunlar kaydedildi: “Şok Marketler Ticaret AŞ, Onur Ekspres Marketçilik AŞ hisselerinin yüzde 100’ünü temsil eden hisseleri almak amacıyla 08 Temmuz 2013’de Hisse Devir Sözleşmesi imzalamıştır. Toplam işlem bedeli, kapanış tarihinde artı/eksi düzeltmelere tabi olmakla, 33 milyon lira olarak belirlenmiştir. Devir işlemi, Hisse Devir Sözleşmesi’nde tarif edilen ön koşulların gerçekleşmesi ve gerekli izinlerin alınmasını müteakip gerçekleşebilecektir.”

Şok Marketleri de bünyesine katan Yıldız Holding geçtiğimiz günlerde Diasa hisselerini de 51,8 milyon dolara satın almıştı.


Temeli 25 yıl önce atıldı

Onur, 1979 yılında temelleri atılan Özen Grup'un perakendede yarattığı markalardan biri. Grup bünyesinde 58 Onur Mağazasının yanı sıra, indirimli mağaza olarak yapılandırılan 119 Onurex mağazası bulunuyordu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler