"Ulusal Deprem Stratejisi ve Eylem Planı 2023" kabul edildi

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın başkanlığında toplanan Afet ve Acil Durum Yüksek Kurulunda, ''Ulusal Deprem Stratejisi ve Eylem Planı 2023''ün kabul edildiği bildirildi.

Yayınlanma: 09.08.2011 - 09:12
Abone Ol google-news

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın makamından yapılan yazılı açıklamada, Başbakanlık Yeni Bina'daki toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın katıldığı belirtildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının koordinasyonunda, Deprem Danışma Kurulu, üniversiteler, sivil toplum örgütleri ile ilgili kurum ve kuruluşlarca hazırlanan ''Ulusal Deprem Stratejisi ve Eylem Planı 2023'' taslağının değerlendirildiği bildirilen açıklamada, ''Kurul üyesi bakanların önerileri ve katkıları doğrultusunda yapılan düzeltmelerle Ulusal Deprem Stratejisi ve Eylem Planı 2023 kabul edilmiştir. Ulusal Deprem Stratejisi ve Eylem Planı 2023'ün ayrıntılı tanıtımı önümüzdeki günlerde yapılacaktır'' denildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler