Vecdi Gönül Riyad'a gitti

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül resmi temaslarda bulunmak üzere Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a gitti.

Yayınlanma: 01.03.2011 - 14:12
Abone Ol google-news

Gönül'ü, Suudi Arabistan Savunma Bakan Yardımcısı Prens Halid, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Salih El Muhayya, Hava Savunma Komutanı Orgenaral Muhammed El Hüseyin, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abdurrahman El Marşad, Deniz Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Dahlallah El Muktani, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Muhammed El Ayş, Genelkurmay Başkanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı Protokol Müdürleri, Suudi Arabistan'ın Ankara Askeri Ataşesi Tümamiral Muhammed Hamed El Şuhayl ve Türkiye'nin Riyad Büyükelçisi Ahmet Muhtar Gün karşıladı.

Bakan Gönül'ün bugün Savunma Bakanı Prens Sultan Bin Abdulaziz ve İçişleri Bakan Yardımcısı Prens Ahmed Bin Abdulaziz El Suud ile bir araya geleceği öğrenildi. Bakan Gönül ayrıca Riyad Ticaret Merkezi'nde Savunma Sanayi Müsteşarlığının ofisini açacak.

Milli Savunma Bakanı Gönül'ün yarın İstihbarat Genel Başkanı Prens Migrin Bin Abdulaziz El Suud, Muhafız Birlikleri Komutanı Mitib Bin Abdullah Bin Abdulaziz El Suud ile de görüşmesi bekleniyor. Bakan Gönül, Türkiye Cumhuriyeti Riyad Büyükelçiliği Uluslararası Türk okulunu da ziyaret edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler