Yaralı kediye köpek yardımı!

Kara yolu kenarında bir iş yerinin önünde yerde hareketsiz yatan kediyi gören bir köpek, başında beklemeye başladı. Bu sırada yoldan geçen gazetecilerin dikkatini çeken durum, saniye saniye kaydedildi.

Yayınlanma: 18.02.2013 - 16:00
Abone Ol google-news

Bodrum'un Yokuşbaşı mevkisinde, kara yolu kenarında bir iş yerinin önünde yerde hareketsiz yatan kediyi gören bir köpek, başında beklemeye başladı.

Köpeğin, zaman zaman çevredeki iş yerlerinin de kapısına giderek yardım istediği, daha sonra yeniden kedinin başına döndüğü dikkati çekti.

Gazetecilerin haber vermesi üzerine gelen veteriner hekim ve yardımcıları, kediyi alarak veteriner kliniğine götürdü. Burada ilk müdahalesi yapılan kedi, tedaviye alındı. Gazetecilerin çektiği görüntüleri izleyen veteriner hekim Rami Özer, ilk kez bir köpeğin, kediyi koruma altına aldığını gördüğünü söyledi.

Gazetecilerin haber vermesi üzerine olay yerine geldiklerini anlatan Özer, “Bölgeye gittiğimizde bir köpeğin kedinin başında beklediğini gördük. Köpek komşularımızdan birisine ait. İlginçtir ki kediyi koruyup başında duruyordu” dedi.

Kediye ne olduğunu belirleyemediklerini kaydeden Özer, “Ne olduğunu araştıracağız. Acil ilaçları yapıldı. Kanaması durup solunumu rahatladıktan sonra bir radyografi resim çekip ne olduğunu belirleyeceğiz. Görüntülerde de belli, köpek sanki kediyi koruyor. Birilerini yardım etmesi için çağırdığı görülüyor. Çok ilginç bir durumdu, ben de ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım” diye konuştu. Özer, kedinin birkaç gün gözlem altında tutulacağını bildirdi.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ;

YARALI KEDİ İÇİN KÖPEKTEN ÇAĞRI


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon