Yeni Türkü, Okula Yüz Verin Kampanyası için sahnede
''Yeni Türkü'' grubu, ODTÜ öğrencileri, mezunları ve eğitim gönüllülerinin katkılarıyla Yenikent'te yapımı süren ilköğretim okuluna destek amacıyla başkentte sahne aldı.

Muhteşem performanslarıyla bir geleneği devam ettiren ve bugüne kadar yayınladıkları 16 albümle 7'den 70'e herkesin kalbinde taht kuran ''Yeni Türkü'' grubunun solistleri, ODTÜ Vişnelik Tesisleri Çim Amfi'de düzenlenen konserde, şarkılarını eğitime gönül verenler için seslendirdi.
''Yeni Türkü''nün ''heyecanı'', ''mutluluğu'', ''aşkı'', ''ayrılığı'', ''hüznü'', ''özlemi'' anlatan hiç eskimeyen şarkılarına başkentliler de çoşkuyla eşlik etti.
ODTÜ'nün okulunun yapımı hızla sürüyor
ODTÜ öğrencileri ve mezunları tarafından başlatılan ve tüm eğitim gönüllülerinin katkılarıyla yürütülen ''Okula Yüz Verin Kampanyası'' kapsamında. Ankara Yenikent'te yaptırılmakta olan ODTÜ Mezunları İlköğretim Okulu'nun kaba inşaatı tamamlandı.
İnce inşaatı için çalışmaların sürdüğü ve 2011'de eğitime açılması hedeflenen okulun, 24 derslikli, spor salonu ve bahçesinde bilim parkı bulunan, çağın gerektirdiği donanımlara sahip bir ilköğretim okulu olması hedefleniyor.
Kampanya hakkında her türlü bilgiye www.okulayuzverin.org'dan ulaşılabiliyor.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'ndan YÖK raporuna suç duyurusu!
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
İktidarın 'anayasa' hesapları
-
Okuyan'dan kritik değerlendirme
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
Çakarlı cipin sahibi ne kadar vergi ödedi
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
Yılmaz Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu
-
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler tutuklandı!
-
Alaattin Köseler görevden uzaklaştırıldı!