Yine metrobüs yine olay

Daha önce birçok kez tanık olduğumuz metrobüs kazaları ve bozulan aracı iten yurttaş görüntülerinin ardından bir başka metrobüs olayı ile karşı karşıyayız. Bu sefer de Söğütlüçeşme-Edirnekapı seferini yapan aracın motoru koruyan arka kapağı birden bire kırılarak yerinden koptu.

Yayınlanma: 10.08.2009 - 12:53
Abone Ol google-news

Söğütlüçeşme-Edirnekapı seferini yapan Phileas marka metrobüs beklenmedik bir olayla karşı karşıya kaldı. Metrobüsün, motoru koruyan arka kapağı birden bire kırılarak yerinden koptu. Kapak diğer metrobüs sürücülerinin yardımıyla aracın iç kısmına alındı. Bu sırada metrobüs yolunda uzun araç kuyruğu oluştu.

Haber Türk'den edinilen bilgiye göre ilginç olay, Zincirlikuyu-Mecidiyeköy arası metrobüs yolunda meydana geldi. Söğütlüçeşme'den hareket eden Phileas marka otobüs Zincirlikuyu'ya kadar normal bir şekilde geldi. Mecidiyeköy'e yaklaştığı sırada çift körüklü otobüsün motor kısmını koruyan kapak, büyük bir gürültüyle koparak yere düştü. Sesi duyan metrobüs şoförü hemen durarak ne olduğunu kontrol etti. Bir süre ne yapacağına karar veren sürücü, başka sürücülerin yardımıyla kopan kapağı aracın içine koydu. Motor kısmı açık şekilde bir süre daha yoluna devam eden metrobüs, Mecidiyeköy durağında uygun bir yere park edildi. Otobüs sürücüsü ise sorulara cevap vermekten kaçındı.

Bu arada, olay sebebiyle metrobüs yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Yolun açılmasıyla birlikte ne olduğunu anlamaya çalışan yurttaşlar kapağı düşen metrobüsü hayretler içinde izledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler