Yurttan kısa kısa

Adana'da bir kişi tabancayla intihar etti. Sıvas'ın Zara ilçesinde, yıldırım isabet eden çoban hastanede tedavi altına alındı. İşte yurtta yaşanan önemli olaylar...

Yayınlanma: 28.06.2009 - 07:13
Abone Ol google-news


Göynük'te intihar

Bolu'nun Göynük ilçesinde nişanlısının başka bir erkekle görüştüğünü öğrenen genç intihar etti. Göynük'e bağlı Seki köyünde oturan Halil İbrahim Doğaç (23) iki yıl önce Ö.B. ile nişanlanarak askere gitti. Vatani görevini tamamladıktan sonra Göynük'e dönen Doğan, nişanlısı Ö.B'nin başka bir erkekle görüştüğünü öğrenince Gebze'de oturan ablasının yanına gitti.

Doğaç, burada bakkaldan aldığı çamaşır ipi ile ablasının evinde intihar etti. Doğaç'ın cenazesi yakınları tarafından Gebze'den alınarak Seki köyünde toprağa verildi.
Cenaze töreni sırasında Doğaç'ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Bu arada, Doğaç'ın ailesinden 3 kişinin de 15 yıl önce zehirlenerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

Elektrik kapımına kapılan kişi öldü

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde boya yaparken elektrik akımına kapılan kişi öldü. Atatürk Caddesi Kışlalar Mahallesi'nde komşusunun evini boyamak için çatıya çıkan Veli Keskin (43), elindeki fırçanın yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu akıma kapıldı.
Dörtyol Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Keskin, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

Kına gecesinde kavga

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, kına gecesinde çıkan kavgada 5 kişi yaralandı. Kışla Mahallesi Potbaşı mevkisindeki evlerinin önünde kına gecesi düzenleyen ailelerin üyeleri arasında, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Uğur (18) ve Taner Türkoğlu (21) bıçakla, Onurcan Başoğlu (21), Şerife Karakaya (47) ve Ahmet Can (31) ise darbedilerek yaralandı. Özel Anadolu ve Ereğli Devlet hastanelerine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Uğur Türkoğlu, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Uğur ve Taner Türkoğlu'nu bıçakladığı iddiasıyla Şerife C'nin (42) yanı sıra kavgaya karışan 4 kişi gözaltına alındı.


Adana'da intihar

Adana'da bir kişi tabancayla intihar etti. Murat Ş.'nin (40) Yeşilyuva mahallesindeki evinden silah sesleri gelmesi üzerine yurttaşlar durumu polise bildirdiler.

Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede, Murat Ş.'nin, önce bulunduğu odanın duvarlarına, daha sonra da kalbine tabancayla ateş ederek intihar ettiğini belirlediler. Murat Ş.'nin ''silahla adam yaralama'' suçundan arandığı öğrenildi. Ceset, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.


Sıvas'ta yıldırım isabet eden çoban yaralandı

Sıvas'ın Zara ilçesinde, yıldırım isabet eden çoban hastanede tedavi altına alındı. İlçenin Kaplan köyünde hayvan otlatan 6 çocuk babası Ali Yıldırım (35), akşam saatlerinde hayvanları eve getirdiği sırada Bozbayır mevkiinde yıldırım isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.

Sırtında ve ayağında yıldırım çarpması sonucu yanıklar oluşan Yıldırım, başka bir çoban tarafından baygın durumda bulundu.

Çobanın çağırdığı köylüler tarafından Zara Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yıldırım, önce Numune Hastanesi'ne, ardından da Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevkedildi. Tedavisi süren Yıldırım, olayı hatırlatamadığını söyledi.


Boya fabrikasında yangın

İzmir'in Çiğli ilçesinde boya fabrikasının deposunda çıkan yangın, maddi hasara neden oldu. Atatürk Organize Sanayi Bölgesi 1301. Sokaktaki boya fabrikasının deposunda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Depoda bulunan malzemelerin alev aldığı yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangında maddi hasar meydana geldi.


Balkondan düşen çocuk öldü

Çorum'un Ortaköy ilçesinde balkondan düşen 4 yaşındaki kız çocuğu, hastanede öldü.
Karahacip beldesinde evlerinin balkonunda oynayan Sudenur Çelik (4), 3. kattan düştü.
Ağır yaralanan ve yakınlarınca Ortaköy Devlet Hastanesine kaldırılan küçük kız, buradan Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Çelik, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

Denizde akıntıya kapılan uzman çavuş boğuldu

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, serinlemek için denize giren uzman çavuş boğuldu. Alınan bilgiye göre, Dörttaş Sahili balıkçı barınağı mevkisinde, ailesiyle birlikte denize giren Dörtyol Komando Taburu'nda görevli uzman çavuş Hakan Dandıl (31), akıntıya kapıldı.

Bir süre sonra çevredeki teknelerin yardımıyla sudan çıkarılan Dandıl, olay yerinde hayatını kaybetti.

Dörtyol Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hakan Dandıl'ın cesedinin, yapılacak otopsinin ardından Osmaniye'nin Kadirli ilçesine gönderileceği bildirildi. Uzman çavuş Dandıl'ın evli ve bir çocuk sahibi olduğu öğrenildi.

 

Sulama kanalına düşen genç boğuldu

Şanlıurfa'da sulama kanalına düşen 16 yaşındaki genç boğuldu. Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa-Mardin kara yolunun Balaban Köprüsü yakınlarında Atatürk Barajı'nın suyunu Harran Ovası'na taşıyan ana sulama kanalında arkadaşlarıyla balık tutmaya çalışan Muhammet Fatih Dişengi (16), ayağının kayması sonucu suya düştü.

Yüzme bilmediği belirtilen Dişengi, suda kayboldu. Dişengi'nin cesedi, ihbar üzerine olay yerine gelen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü su altı polislerince düştüğü yerin yakınlarında bulundu.

Ceset, otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler