Yurttaş yolu kapattı

Denizli'nin Çardak ilçesindeki kavşakta, otomobille motosikletin çarpışması sonucu bir kişinin yaralanmasının ardından, aynı bölgede sürekli kazaların meydana geldiğini belirten bir grup yurttaş, kavşağın bulunduğu Ankara-Denizli karayolunu yaklaşık iki saat trafiğe kapattı.

Yayınlanma: 19.08.2012 - 13:34
Abone Ol google-news

Denizli'den Ankara yönüne giden Muhammet Sapmaz (22) yönetimindeki 20 AAL 40 plakalı otomobil, ilçe merkezindeki kavşakta, Mustafa Karacan'ın (27) kullandığı plakasız motosikletle çarpıştı.

Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Mustafa Karacan, Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazanın ardından, bu kavşakta sürekli kazaların meydana geldiğini iddia eden bir grup vatandaş, Denizli-Ankara karayolunu ve bağlantılı ara yolları traktör, motosiklet ve otomobillerle trafiğe kapattı.

Yaklaşık iki saat trafiğe kapanan ve uzun araç kuyruğunun oluştuğu karayolu, olay yerine gelen Kaymakam Halil Avşar ve polisin vatandaşları ikna etmesinin ardından ulaşıma açıldı.

Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Kaymakam Avşar, ''Kaza sonrası vatandaşlarımız tepki olarak yol kapattı. Belediye başkanımızla görüşerek yolla ilgili çalışma yaptık. Yoldaki sorun çözülecek. Şu an için geçici çözümler ürettik, ileride kalıcı çözüm bulacağız'' dedi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler