Niğde'de 5 Şubat Stadyumu yıkıldıktan sonra herhangi bir çalışma başlamadı
AKP iktidarının, Cumhuriyet’in sembol yapılarını yıkarak ve isimlerini de değiştirerek yaptığı yeni statlar gündem olmuştu. Niğde’de, 2021’de yıkılan 5 Şubat Stadyumu ve Kapalı Spor Salonu için yeni yapıya yönelik hiçbir çalışma olmaması Niğdeli yurttaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.
En Çok Okunanlar
Soruşturma başlatıldı: Rahmi Koç'tan 'özür' geldi
Son dakika haberi... İzmir'deki Amerikan Hastanesi'nin açılışında anlattığı 'Kürt kadın fıkrası' tepki çeken iş insanı Rahmi Koç hakkında soruşturma başlatıldı. Gelişmeyi, Adalet Bakanı Akın Gürlek duyurdu. Öte yandan Rahmi Koç, söz konusu 'fıkrası' için özür diledi.
'Bu memlekete ne yüzle geldin, demokrasi düşmanı!'
CHP lideri Özgür Özel, Mustafapaşa Meydanı'nda düzenlenen Nevşehir Ürgüp Mustafapaşa Beldesi Halk Buluşması'na katıldı. Burada isim vermeden Akın Gürlek'i eleştiren Özel, "Sen bu millete seçim için ne yüzle geldin? Seçilmiş belediye başkanlarına hakaret eden, görevinden uzaklaştıran demokrasi düşmanı hadi oradan" dedi.