Kızıl Fırtına lakaplı Hasan Mert Kızıl, Kick Boks Dünya Kupası’nda şampiyon oldu
Muratpaşa’nın ‘Kızıl Fırtına’sı Hasan Mert Kızıl, 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası’nda, 3 maçı 3 nakavtla bitirerek şampiyon oldu. Dünya Kupası şampiyonu için Muratpaşa Belediyesi’nde düzenlenen törende Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Hasan Mert Kızıl, klasik müzik dinleyerek boks yapan bir insan. Bunun karşılığında da dünya şampiyonu olarak şehrimize gurur yaşatıyor” dedi.
En Çok Okunanlar
İBB davasında mahkemeden ilk tutukluluk değerlendirmesi...
23 Mart'tan beri tutuklu olan ve hakkında 2 bin 352 yıla kadar hapis cezası istenen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu İBB davasında ilk tutukluluk incelemesi yapıldı. İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi, iddianamenin kabul edilmesinin üstünden 10 gün geçmesinin ardından yaptığı tutukluluk değerlendirmesinde, 105 kişinin ayrı ayrı tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.
Terör elebaşısı şart koşmuş
Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nda terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’la görüşen heyetin görüşmesinin özet tutanağı okundu. Görüşmenin ayrıntılarını DEM Partili Gülistan Kılıç Koçyiğit aktardı. Komisyonda görüşmenin tamamının yerine özetinin yayınlanması ise tartışma yarattı.